2000 yılında ODTÜ Endüstri Mühendisliği’nden lisans derecesini almış olup, 2002 yılında Columbia Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme alanında doktora çalışmalarına başlamıştır. Aynı dönemde aile şirketi bünyesinde, Milli ve Özgün İnsansız Hava Aracı Sistemleri geliştirilmesine yönelik çalışmaların projelendirme aşamalarında mühendislik yöneticiliği görevini yürütmüştür. Bu süreç içerisinde kavramsal tasarımdan, prototip, test, üretim ve eğitim aşamaları vb. ürün yaşam döngüsü kapsamında devam eden iş süreçlerinde görev almıştır. Halen firma bünyesinde genel müdür olarak görev yapmaktadır.
İsmail Doğan, 1986 yılında Gelibolu’da doğmuştur. 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Procter & Gamble’da Süreç Mühendisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2010 – 2012 yılları arasında Türk Hava Yolları Kurumsal Kaynak Planlaması projesinde iş analisti olarak çalışmış ve sonrasında PricewaterhouseCoopers’ta Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri biriminde danışman ve müdür olarak görev yapmıştır. 2016 yılından itibaren Ernst & Young’ta EMEIA Danışmanlık Merkezi’nde Kıdemli Müdür olarak Dijital Dönüşüm ve İş Süreçleri Yeniden Yapılandırması alanlarında çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Erzurum’da 1986 yılında doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini bu kentte almış olup, lise eğitimini İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesinde birincilikle tamamlamıştır. 2011’de Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Sosyoloji (Çift anadal) bölümlerinden dereceyle mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitimini aynı üniversitede Sosyoloji alanında derece ile tamamlayan Kökçam, Marmara Üniveristesinde iletişim ve proje yönetimi üzerine eğitimler almış, hâlihazırda İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Sivil Toplum Yönetimi alanında akademik çalışmalarını sürdürmektedir.
2012 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB), Proje Koordinatörü olarak iş hayatına başlamış, 2017 yılına kadar çeşitli kademelerde yöneticilik yapmıştır.
Öğrencilik yıllarında ve iş hayatında, Avrupa Birliği (Ulusal Ajans), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları bünyesinde birçok proje yazmış ve yürütücülüğünü yapmıştır. Yürüttüğü Projeler ulusal ve uluslararası alanda birçok ödüle layık görülmüştür.
Lise eğitimini aldığı İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesinin mezunlar derneğinin kurucu başkanlığını yapmış, (2013-2019) Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul Temsilciliği’nde il başkan yardımcısı olarak görev almıştır. (2014-2017)
Evli ve iki çocuk babasıdır.
Banu Özbek, 1988 yılında Çorum’da doğdu. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2011 yılında, onur bursu ile öğrenim gördüğü Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden onur derecesi ile mezun oldu. Mezuniyetini takiben Birleşmiş Milletler Nezdinde Daimi Türkiye Temsilciliği bünyesinde BM New York Genel Merkezi’nde staj yaptı. Türkiye’ye dönüşü sonrasında bir yıl İsveç Başkonsolosluğu Ticaret Merkezi’nde Yardımcı Danışman olarak çalıştı. 2013-2014 döneminde London School Economics and Political Science’da (LSE) Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans çalışmalarına tam burslu olarak devam etti ve onur derecesiyle mezun oldu. Türkiye’ye dönüşünün ardından iki yıl süreyle Philip Morris Türkiye Kurumsal İlişkiler departmanında çalışan Özbek, halen Coca-Cola Türkiye’de İletişim İçerik Müdürü olarak kariyerine devam etmektedir. Öğrencilik yıllarında münazara ve MUN ile ilgilenen Özbek’in, en iyi konuşmacı ve en iyi delege dereceleri bulunmaktadır.
Serdar Gürbüz, Türk Hava Yolları'nda Dijital İnovasyon ve Analitik Çözümler Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu rolde veriye dayalı dönüşüm ve teknoloji odaklı inovasyonun hayata geçirilmesine liderlik etmektedir. Veri ve teknoloji ekosisteminin gücünü kullanarak, operasyonel verimlilik elde etmek, müşteri deneyimini iyileştirmek ve maliyetleri düşürmektir.
12 yıldan uzun süredir teknoloji alanında çalışmaktadır ve pek çok dönüşüm projesine liderlik etmiştir. Önceki deneyimlerinde; Ülker, Godiva, McVities gibi küresel markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in dijital dönüşüm yol haritasının oluşturulmasında ve uygulanmasında başarıyla görev almıştır. Türkiye’nin ilk kurum destekli kitlesel fonlama platformu olan Arıkovanı’nın kurucularındandır. Turkcell'de 100’den fazla mezunu olan, spin-off yapan girişimlerin çıktığı kurumsal girişimcilik programları düzenlenmesinde yer almıştır. Aynı zamanda aktif bir STK üyesi olan Serdar Gürbüz, 2016 yılından bu yana Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nda ((http://t3vakfi.org) Yönetim Kurulu üyeliği, T3 Girişim Merkezi (http://t3gm.org) direktörlüğü ve Teknofest-Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (http://teknofest.org) İcra Kurulu üyeliği görevini yürütmektedir. Bilişim Vadisi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nda Yatırım Komitesi üyesidir. Lisans eğitimini 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.
Alper Güzel, 1979 yılında Çorum’da doğmuştur. 2002 yılında İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinden mezun olmuştur, 2005 yılında da İTÜ İşletme Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına 2002 yılında UPS-SCS firmasında IT Uzmanı olarak başlamış, daha sonra, Akatek Tekstil’de AR-GE Yönetmeni olarak görev yapmıştır. Akabinde, sırasıyla Turk Telekom’da Uluslararası Satış Uzmanı, Avea’da IT Satınalma sorumlusu, Telecom Italia Sparkle firmasında, Uluslararası Satış Müdürü olarak çalışmıştır. 2017 yılından itibaren Turk Telekom International’da İş Geliştirme ve Planlama Direktörü olarak görev yapmaktadır. Uzmanlık alanları arasında uluslararası data bağlantıları, veri merkezleri, deniz altı ve karasal fiber optik kablo sistemleri ve konsorsiyumları yönetimi, uluslararası internet trafik yönetimi yer almaktadır. Evli ve dört çocuk babasıdır.
Lisans eğitimini 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Georgia Institute of Technology Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden sırasıyla 2001 ve 2004 yıllarında yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı. Doktora eğitiminden sonra yurtdışında Soft Networks, Scientific Atlanta ve Cisco Systems gibi teknoloji firmalarında çalıştı. 2008 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapmış ve kariyerine Cisco Systems şirketinde devam etmiştir. Gömülü sistemler, IP video altyapıları, video sıkıştırma ve akışlandırma donanım ve yazılımları hakkında projeler geliştirmiştir ve bu alanlarda çeşitli yayın ve patentlere sahiptir.
Mustafa UÇAK, 25.05.1982’de İstanbul’da doğdu. 2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Aynı sene Yeditepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programına başladı.
Telekomünikasyon yazılımları test mühendisi olarak 2006 senesinde profesyonel iş hayatına atılan UÇAK, farklı özel sektör firmalarında çalıştıktan sonra 2011 senesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSBAK A.Ş. bünyesinde göreve başladı.
İstanbul genelinde birçok önemli projede proje yöneticisi olarak görev aldıktan sonra 2014 yılında İBB Trafik Kontrol Merkezi Koordinatörlüğü yapan UÇAK Şubat 2015 tarihinde Haberleşme ve Görüntü Sistemleri Yöneticiliği görevine atandı.
İnovasyon ve akıllı şehirler konusunda kendini geliştiren UÇAK Mayıs 2016 tarihinde Türkiye’nin ilk akıllı şehir ofisinin kurulmasında yer aldı. Halen bu ofis bünyesinde Akıllı Şehir Koordinatörü olarak görev yapmakta ve ayrıca Zemin İstanbul İnovasyon Merkezinin yönetim ekibinde yer almaktadır.
İyi derecede İngilizce bilen UÇAK, evli ve iki çocuk babasıdır.